Четвер, 25.04.2024, 08:40
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2015 » Лютий » 5 » Всеукраїнська премія "Диво-дитина 2015"
09:32
Всеукраїнська премія "Диво-дитина 2015"

ТОВ "Премія "Диво-Дитина" разом з народним артистом України Віктором Шпортько започаткували проведення щорічної Всеукраїнської премії "Диво-Дитина".
Проведення зазначеної премії було підтримано Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міністерством культури і туризму України, Міністерством з питань надзвичайних ситуацій України, а також Київською міською державною адміністрацією.
Для здобуття Премії  "Диво Дитина" запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери  обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.
Як здобути Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"?
Якщо Ви володієте вищенаведенними здібностями та бажаєте здобути Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"  Вам необхідно:
- заповнити анкету учасника;
- підготувати пакет усіх нагород, дипломів, свідоцтв, відео, які підтверджують досягнення дитини, копію свідоцтва про народження та відіслати на адресу огранізатора:
ТОВ "Премія "Диво-Дитина"
 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-б, оф. 712
Номінації Премії.
1)   Найрозумніша дитина - діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.
2)   Найспортивніша дитина - діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.
3)   Найтворча дитина - діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.)
4)   Найдивовижніша дитина - діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібностями (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.) в тому числі паранормальними (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики, незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.).
5)   Найгероїчніша дитина - діти, що зробили героїчний вчинок (рятування життя іншої людини, власного життя та інші надзвичайні ситуації)
Інформацію про премію ви зможете знайти на офіційному сайті http://divo-dutuna.com/

Переглядів: 1026 | Додав: bogdanova | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Пошук