П`ятниця, 19.04.2024, 05:38
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Обласний етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
16:33
Обласний етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

З метою реалізації військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення єдності виховання, розвитку і психологічної підготовки молоді до захисту Вітчизни, формування у неї патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку  Миколаївським обласним Центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді з 10 по 12 жовтня 2014 року проведено ІІ етап гри «Сокіл» («Джура»).
Учасники заходу упродовж трьох днів демонстрували свої козацькі якості: мужність, сміливість, рішучість, відвагу, стійкість, наполегливість, дисциплінованість та ініціативність. Програмою було передбачено проведення конкурсів:
- «Візитівка рою»;
- «Відун» (вікторина за зразком брейн-рингу з історії України, зокрема з історії Збройних Сил України та історії козацтва);
- «Впоряд» (показ особистої підготовки та дій у складі рою з виконанням стройової пісні);
- «Добре діло» (конкурс на кращий звіт про доброчинні справи) та конкурс на кращу рукописну газету (виготовлялася під час проведення ІІ етапу);
- «Стрільба з пневматичної зброї (гвинтівки).
   Також команди показували свою звитягу у «Тереновій грі» на місцевості з використанням елементів методик гри «Квест», демонстрували рівень фізичної підготовки (метання гранати, перетягування канату, згинання і розгинання рук в упорі лежачи – для дівчат, підтягування – для хлопців) та уміння, навички з цивільної оборони, долікарської допомоги та рятівництва.
У змаганнях брали участь рої з навчальних та позашкільних закладів освіти – переможці районних (міських) етапів гри:Баштанського, Березнегуватського, Вознесенського, Жовтневого, Миколаївського, Новобузького, Новоодеського, Очаківського  районів та міст Миколаєва, Первомайська,  Южноукраїнська.  
Переможцями ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») стали рої з Баштанського  (І місце), Новобузького, Новоодеського районів (ІІІ місце) та з міста Миколаїв (ІІ місце). Під час урочистого нагородження призери отримали грамоти та цінні подарунки.

Переглядів: 840 | Додав: bogdanova | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Пошук