Четвер, 25.04.2024, 19:22
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2015 » Січень » 12 » Зимові канікули на Івано-Франківщині
17:33
Зимові канікули на Івано-Франківщині

Під час зимових канікул учні 6-9-х класів загальноосвітніх закладів Новоодещини, які мали значні досягнення у навчанні, спорті та творчих конкурсах подорожували Західною Україною. Подорож була організована для дітей Миколаївської області з ініціативи народного депутата А.О.Вадатурського.
Уже 4 січня 2015 р. діти занурилися у чарівний світ природи Прикарпаття. Справжня екскурсія розпочалась зі Львова, який вразив незвичайною архітектурою, адже недаремно його називають «Королівським містом». Подорож виявилась цікавою. Діти піднімались на Ратушу, з якої відкривається чудовий вигляд на старий Львів, побували у копальні кави, майстерні шоколаду, відвідали історичний центр міста. 
А наступного дня учнів зачарували величні ліси та бистроплинні гірські річки, які змусили злитися з місцевою природою, відчути на собі український колорит. Весь цей час діти проживали у сім’ях, де спілкувалися зі своїми однолітками, знайомилися з місцевими звичками та традиціями святкувати Різдво. Під час святкування, учні активно брали участь у колядуванні та вертепі.
Перед Різдвом діти отримали змогу побувати у Гошівському чоловічому монастирі, де дізнались не лише про історію існування, а й про  чудодійні святині. Діти відвідали долинський краєзнавчий музей «Бойківщина», створеного Тетяною та Омеляном Антоновичами.
Після святкування Різдва учні відвідали історико-меморіальний музей Степана Бандери, який знаходиться на Калущині в с. Старий Угринів. Після відвідування музею весело провели час на долинському катку.
Останній день перебування на Івано-Франківщині був присвячений нашому духовному збагаченню. Діти ще раз відвідали Гошівський монастир, де нас благословили на добрі справи та побували на цікавій різдвяній «музичній» проповіді отця Вітольда Левицького, слухали зразковий ансамбль «Діти світла».
Проїхавшись визначними місцями Долинського району та скуштувавши води з джерела «Горянка», згодом повернулися до Львова. Незвичайна екскурсія закінчилась походом до львівського історичного музею пошти та пішою екскурсією старим Львовом, де надзвичайно весело провели час. Звичайно, всі отримали море позитиву.
Ця поїздка запам’ятається дітям як одна з найкращих у житті. Я впевнена, що кожен із нас захоче неодноразово повернутися до Західної України.
Висловлюємо щиру вдячність Андрію Олексійовичу Вадатурському за надану можливість познайомитись з чудовими людьми, звичаями та побутом, гарною природою Івано-Франківщини!

Фотоальбом подорожі

Переглядів: 682 | Додав: bogdanova | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Пошук