П`ятниця, 19.04.2024, 09:02
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2015 » Квітень » 1 » Засідання Школи молодого вчителя
14:22
Засідання Школи молодого вчителя

31 березня 2015р.на базі відділу освіти  проведено відкрите засідання Школи молодого вчителя у формі  фестивалю «Нове ім’я», який проводиться в районі два роки поспіль. У заході взяли участь 10 молодих спеціалістів з Новоодеської ЗОШ №2, гуманітарної гімназії, Бузької, Новопетрівської, Себинської, Сухоєланецької, Кандибинської, Троїцької ЗОШ та їх наставники, керівники  районних методичних об’єднань, лауреат обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015»  Ковальська Л.О. Під час  фестивалю учасники показали  самопрезентацію «Я – учитель», фрагмент з  практичного досвіду «Я роблю так», «Моє хобі». Свої пісенні вітання учителям дарували вихованці БДЮТ Борщ Ю. та Бєлова Д. 
Лунгол А.О., вчитель Себинської ЗОШ,  учасник  минулорічного районного  фестивалю «Нове ім’я» та обласного проекту «Дворічне стажування молодих учителів»  познайомила  присутніх із завданнями та планами даного проекту. 
Бончук О.М., завідувач РМК, керівник районної Школи молодих вчителів, нагородила грамотами педагогів та відзначила учасників у номінаціях:
- «Покликання» - Захожу Раїсу Валеріївну, вчителя математики, фізики та інформатики  Бузької  ЗОШ та Колесник Світлану Володимирівну, вчителя математики  Новоодеської ЗОШ № 2;
- «Інновації в навчанні» - Шаповалова Максима Анатолійовича, вчителя фізики Сухоєланецької ЗОШ;
- «Майстерність»- Діордіцу Яну Вікторівну, вчителя хімії, біології, екології  Новоодеської гуманітарної гімназії;
- «Неординарність»- Савечко Яну Вікторівну, вчителя  іноземної мови  Троїцької ЗОШ;
- «Професійні орієнтири»-  Волошину Альону Вікторівну, вчителя географії та економіки Себинської ЗОШ та Ростокіну Марину Сергіївну, вчителя біології, хімії Кандибинської ЗОШ;
- «Віра в дітей, уміння вести за собою» - Косенчук  Вікторію Геннадіївну, вчителя іноземної мови  Троїцької ЗОШ, Павлову  Світлану Павлівну, вчителя української мови  та літератури Себинської ЗОШ, Бондаренко Яну Юріївну, вчителя української мови та літератури Новопетрівської ЗОШ.
Ковальська Л.О., переможець обласного конкурсу «Учитель року-2015» у номінації «Образотворче мистецтво», розповіла про свою участь  у конкурсі та враження, побажала молодим колегам успішно долати труднощі на шляху до вершин педагогічного досвіду. Присутні керівники РМО Примакіна М.Й., Тертична С.А. та заступник директора з навчально- виховної роботи Сухоєланецької ЗОШ Козлова Р.О. відзначили якісну підготовку до заходу молодими педагогами та бажали їм успіхів у подальшій  трудовій діяльності. Захід пройшов у дружній та творчій атмосфері. Молоді педагоги висловили вдячність працівникам райметодкабінету за можливість проведення обміну досвідом та спілкування з колегами.

Переглядів: 813 | Додав: RMK | Рейтинг: 3.8/4
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Пошук