Четвер, 25.04.2024, 19:48
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2015 » Серпень » 26 » Срібло Всеукраїнських змагань рою «Бузькі силовики імені А.Новицького»
15:24
Срібло Всеукраїнських змагань рою «Бузькі силовики імені А.Новицького»

       Національно свідома та патріотично налаштована молодь – це надія України, її майбутнє, запорука достойного буття.
З 13серпня по 24 серпня 2015 року тривав ІІІ (фінальний етап) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура» – 2015: «Гетьманська Україна». Учасниками цьогорічного заходу стали найактивніші джури – переможців ІІ етапів гри з усіх куточків країни, тобто 26 команд з усіх областей, міста Києва та з Автономної Республіки Крим – нащадки нашого славного українського козацького роду. Відчуття справжньої єдності, як громадян однієї країни, допомагає нам будувати свою державу, свою правду і свою волю, як заповідав нам півстоліття тому Великий Кобзар, адже тільки в єдності наша сила.
Розпочався фінал у місті Батурині на Чернігівщині, урочистим відкриттям, на якому були присутні Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, заступник Міністра освіти і науки Андрій Гевко, заступник Міністра молоді та спорту Сергій Митрофанський, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Биконя, народні депутати України. Привітання учасників фіналу звучали від імені Президента України Петра Порошенка та Міністра освіти і науки України Сергія Квіта. Гра «Сокіл» («Джура»), започаткована Міністерством освіти і науки України з ініціативи та активної підтримки громадських активістів, плекає в молодих українцях найкращі риси воїна-захисника України, гордість за нашу державу та її героїчну історію.
Миколаївську область вдало представляла команда «Бузькі силовики імені Анатолія Новицького» Новоодеської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, до складу якої входили Казакуца Артем, Асланян Дмитро, Завтура Валерій, Вакарь Олександр, Фомич Володимир, Дундук Владислав, Мігачова Галина та Білоус Ірина.
Всеукраїнський етап був проведений у трьох локаціях: м. Батурин Чернігівської області, території Конотопського та Роменського районів Сумської області та м. Полтава. Саме там новоодеські джури взяли участь у змаганнях та конкурсах військово-спортивного, туристсько-краєзнавчого, культурно-інтелектуального та патріотичного спрямування, тематичних гутірках, майстер-класах. Відвідали близько десятка історичних експозицій, найстарші скіфські кургани України, музеї історичної та бойової слави, здійснили багатокілометрові крос-походи, мали практичний вишкіл військової частини та нічний «алярм» - нелегку постійну охорону власного табору.
     Фізичний і духовний гарт, набутий протягом багаторічних тренувань джур району і виявлений під час III (Всеукраїнського) етапу, допоможе зробити правильний вибір у житті, стати гідними синами і дочками України. Тільки гартуючи свій характер і волю, маючи тверду руку і незламну віру сучасна молодь буде здатна здійснити відвічну мрію багатьох поколінь українців – жити у великій, єдиній країні, розквіт та велич нації якої будуть відомі всьому світові! Слава Україні!

 

Переглядів: 585 | Додав: RMK | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук