П`ятниця, 26.04.2024, 00:13
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2016 » Червень » 14 » СРІБЛО ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») – 2016 !!!
10:08
СРІБЛО ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») – 2016 !!!

     З метою виховання у молоді глибоких національно-патріотичних переконань, підготовки до військової служби та захисту своєї Батьківщини з 06 по 10 червня 2016 року в с.Мішково-Погорілове, Миколаївської області  проведено сьомі обласні змагання дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».
      На обласному етапі  гри Новоодещину представляла команда учнів Новоодеської ЗОШ №1 «Бузькі силовики ім. А.Новицького»  у складі: Грабарчука Максима, Мігачової Галини, Асланяна Дмитра, Завтури Валерія, Фомича Володимира, Вакаря Олександра, Труш Тетяни та Дундука Владислава. Керівник команди – Андреєв В.А.
     Участь у грі «Сокіл» («Джура»)  крім новоодеситів взяли ще 14 команд із районів області.
     До програми II етапу гри «Сокіл» («Джура»)  було включено такі види змагань:
«Ватра» - конкурс презентації рою;  конкурс  «Відун»  у формі брейн–рингу (вікторина  з історії України, зокрема з історії Збройних Сил України та історії козацтва); «Бівак» (таборування рою); «Впоряд» - стройова підготовка  в складі рою; «Рятівник» - виконання нормативів щодо  вміння користування індивідуальними засобами, надання долікарської допомоги та виконання рятувальних робіт на воді; конкурси на кращу рукописну газету,  конкурс «Кращий звіт про доброчинні справи під гаслом «Добре діло», що виконувались відповідно до ідейних принципів козацького лицарства   з  мультимедійною презентацією своєї   справи. А також   військово-спортивні  змагання: смуга перешкод (спортивне та туристське орієнтування); військово-тактична підготовка у формі теренової гри на місцевості; стрільба; фізична підготовка – метання гранати, підтягування на перекладині  для хлопців та  згинання і розгинання рук в упорі для дівчат та перетягування линви.
      Загалом 12 складних випробувань здолали  козаки і козачки рою «Бузькі силовики».  Джури  рою стали неперевершеними  і отримали абсолютне лідерство у презентації  команди,  подоланні туристичної  смуги перешкод, перетягуванні линви,  наданні медичної допомоги та виконанні доброї справи.  Друге загальнокомандне місце виборола команда з Нової Одеси в терновій грі. Бронзові нагороди мали у блоці фізичної підготовки, яка включала  перетягування линви (юнаки), підтягуваня (юнаки), згинання-розгинання рук в упорі лежачи (дівчата), метання ядра та у військово-прикладному блоці, який включав метання гранати в ціль та стрілбу  з пневматичної зброї.  
     У підсумку – команда Новоодеського району виборола почесне друге загальнокомандне місце обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), поступившись лише рою з Баштанщини.
       Таким чином, здоровий спосіб життя,  плекання основ  козацького духу, духовне здоров’я підростаючого покоління,  успішне навчання, розвиток туристсько-спортивних та військово-спортивних навичок – запорука успішного виховання майбутніх громадян – патріотів України.

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 719 | Додав: RMK | Рейтинг: 4.5/2
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Пошук