П`ятниця, 29.03.2024, 04:15
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2017 » Березень » 22 » Освітяни за активне рухове довголіття
16:17
Освітяни за активне рухове довголіття

  19 березня 2017року в м.Новій Одесі на святково прикрашеному  районному стадіоні «Колос» відбулося відкрите спортивно-розважальне тренування з оздоровчого бігу та ходьби. Захід проводився на виконання доручення голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка в рамках Указу Президента України від 09.02.2016року №42/2016 «Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».
 Відкрите тренувальне заняття проводилося з метою популяризації фізичної культури і спорту, олімпійського руху та пропаганди здорового способу життя засобами фізичної культури. На урочистому відкритті тренування з привітальними словами до учасників звернулася заступник Новоодеської районної державної адміністрації Лунгол Г.Г., секретар Новоодеської ради Чубук І.М., Президент Миколаївської обласної федерації легкої атлетики Бугайов А.І., директор Новоодеської районної ДЮСШ Шамін В.В. які зазначили про мету заходу, про значення фізичної рухової активності в житті людини та побажали учасникам активного рухового довголіття.
Під керівництвом тренерів-викладачів Новоодеської районної ДЮСШ Тульчевським О.В., Верлановим Р.Ю., Кравченком С.В., Сластіною А.О. та вчителем фізичної культури Гришиної А.В. було проведено відкрите заняття з оздоровчого бігу та ходьби з 195 мешканцями м.Нової Одеси різних вікових категорій з 25 організацій та їх підрозділів. Переважну більшість склали представники освітянської галузі. На чолі з начальником відділу освіти Новоодеської райдержадміністрації Багнюком В.І. на бігові доріжки вийшли керівники, працівники та учні всіх дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних закладів м.Нової Одеси. 
Тренування розпочалося під музичний супровід з загально розвиваючих та бігових вправ які були спрямованих на підготовку організму до оздоровчого бігу і ходьби. Кожна вікова група на протязі 20 хвилин долали свої дистанції з оздоровчого бігу та ходьби за окремою програмою, яка базувалася на фізичній підготовленості учасників та віку.
По завершенні тренування всі отримали поради тренерів, щодо корекції бігу та програми тренувальних занять початкового рівня. Миколаївська обласна федерація легкої атлетики та Відділення Національного Олімпійського комітету надала всім учасникам пам’ятні сувеніри.
Ми сподіваємося що учасникам відкритого спортивно-розважального тренування сподобалося і вони з задоволенням залишали районний стадіон «Колос». 
Ми сподіваємося на збільшення прихильників оздоровчого бігу і ходьби Новоодещини.

Переглядів: 607 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Пошук