Четвер, 18.04.2024, 20:19
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2019 » Серпень » 20 » ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС на посаду директора Новоінгульської ЗОШ
15:12
ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС на посаду директора Новоінгульської ЗОШ

Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти (школи, гімназії, навчально – виховного комплексу) Новоодеської районної ради Миколаївської області, затвердженого рішенням Новоодеської районної ради від 08.06.2018р. №16, розпорядження Новоодеської районної державної адміністрації від 05.07.2019р. №163-р «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Новоінгульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів», розпорядження Новоодеської районної державної адміністрації від 05.12.2018р. №323-р «Про затвердження переліку питань, зразка ситуаційного завдання та Порядку проведення оцінювання кандидатів на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти (школи, гімназії, навчально-виховного комплексу) Новоодеської районної ради Миколаївської області» відділ освіти Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Новоінгульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Новоінгульська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів знаходиться за адресою: Миколаївська область, Новоодеський район, с. Новоінгулка, вул. Степова, 1в

 

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

посаду керівника закладу загальної середньої освіти незалежно від підпорядкування, типу та форм власності може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.


Умови оплати праці:

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002р. №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007р. №643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу МОН від 26.09.2005р. №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу МОН від 15.04.1993р. №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

 

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсі (оригінали та копії):

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України „Про захист персональних даних”;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • перспективний план розвитку закладу освіти;
  • особистий листок з обліку кадрів;
  • дві фотокартки розміром 3х4;
  • військово-обліковий документ (за наявності);
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Контактна особа

Фомінська Наталія Олександрівна

(тел. 2-13-91),

електронна пошта rvormk2007@ukr.net

 

Адреса, за якою приймаються документи для участі у конкурсі:


Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 29 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: вулиця Кухарєва, 42, місто Нова Одеса, відділ освіти Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області.

 

Місце проведення конкурсного відбору:

 

вулиця Кухарєва, 42, місто Нова Одеса, відділ освіти Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області.

Конкурсний відбір розпочинається з 03 жовтня 2019 року і триватиме до 16 жовтня 2019 року.

Конкурсний відбір включає перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, що відбувається шляхом письмового вирішення тестових завдань; перевірку професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання; публічну та відкриту презентацію державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

 

Етапи проведення конкурсу:

  • прийняття та розгляд документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі (29 календарних днів);
  • перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам (5 робочих днів);
  • ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування (не пізніше 5 робочих днів до початку проведення конкурсного відбору);
  • проведення конкурсного відбору;
  • визначення переможця конкурсу;
  • оприлюднення результатів конкурсу.

розпорядження 1

розпорядження 2

 

Переглядів: 390 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Пошук