Субота, 27.04.2024, 01:20
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2019 » Червень » 19 » Оголошення
10:55
Оголошення

Оголошення
про конкурс на посаду директора 
комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоодеської районної ради Миколаївської області

   Відповідно до Положення про конкурс на посаду директора комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоодеської районної ради Миколаївської області, затвердженого рішенням Новоодеської районної ради від 17.05.2019 р. № 11, розпорядження Новоодеської районної державної адміністрації від 14.06.2019 р. № 149-р «Про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоодеської районної ради Миколаївської області відділ освіти Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області оголошує конкурс на посаду директора комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоодеської районної ради Миколаївської області.
          Інклюзивно-ресурсний центр знаходиться за адресою: Миколаївська область, Новоодеський район, м. Нова Одеса, в. Шкільна, 38-б

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду:

       Вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю “Спеціальна освіта”, “Корекційна освіта”, “Дефектологія”, “Психологія” та стаж роботи не менше п’яти років за фахом.
                                              Умови оплати праці

    Згідно з п. 47 Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою КМУ від 12.07.17 р. № 545 на педагогічних працівників інклюзивно-ресурсних  центрів поширюються умови оплати праці, умови надання щорічних відпусток та інші пільги, установлені законодавством для педпрацівників спецзакладів загальної середньої освіти.

  Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України                             від 30.08.2002р. №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007р. № 643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу МОН від 26.09.2005р. № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу МОН  від 15.04.1993р. №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі  собисто або поштою):

  • Письмову заяву про участь у конкурсі
  • резюме у довільній формі;
  • копію паспорта, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копію (копії) документа (документів) про вищу освіту із додатками, документів про присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеню;
  • копію трудової книжки;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних відповідно                 до Закону України «Про захист персональних даних».

Особа може додати до заяви  інші документи, не передбачені в оголошенні                       про проведення конкурсу.

Контактна особа

Фомінська Наталія Олександрівна (тел. 2-13-91),

Електронна пошта rvormk2007@ukr.net

                   Строк подання та адреса, за якою приймаються документи для участі у конкурсі:

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 25 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: вулиця Кухарєва, 42, місто Нова Одеса, відділ освіти Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області.

 

Місце та дата проведення конкурсного відбору:

вулиця Кухарєва, 42, місто Нова Одеса, відділ освіти Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області.
Конкурсний відбір розпочинається з 19 липня 2019 року і триватиме до 26 липня 2019 року.

Конкурсний відбір включає перевірку на знання законодавства України  у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, знання основ спеціальної педагогіки, знання основ управління  діяльністю інклюзивно-ресурсного центру, що відбувається шляхом складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

                         Етапи проведення конкурсу:

  • прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсному відборі;
  • попередній розгляд поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;
  • проведення іспиту та визначення його результатів;
  • проведення співбесіди та визначення її результатів;
  • визначення переможця конкурсного відбору;
  • оприлюднення результатів конкурсу.
Переглядів: 546 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Пошук