Середа, 17.04.2024, 00:46
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2018 » Квітень » 13 » Одинадцятикратні переможці обласного ФПФ "Козацький гарт".
14:02
Одинадцятикратні переможці обласного ФПФ "Козацький гарт".


     10 квітня 2018 року миколаївський стадіон «Евіс» зустрічав фіналістів районних етапів Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт-2018», завданням якого є відродження духовності та патріотизму, виховання молоді на кращих традиціях українського народу, розвиток спортивних якостей та сили духу. В заході взяли участь  204  учні з 17 закладів освіти Миколаївської області.
Новоодещину вже традиційно представляла команда учнів Новоодеської ЗОШ № 1 (керівник команди – Андреєв В.А.).
     До програми ІІ обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Козацький гарт» включено проведення змагань з «човникового» бігу, стрибків у довжину з місця, стрибків через скакалку - для дівчат, перетягування канату – для хлопців,  комбінованої естафети та конкурсу знавців історії козацтва та Олімпійського руху. В підсумку за результатами  випробувань:
Човниковий» біг 4х9м:
Ім. – Новоодеський р-н; ІІм. - Корабельний район;  ІІІм. – м.Первомайськ.
Стрибок у довжину з місця:
Ім. – Новоодеський район;  ІІм. – Миколаївський р-н;  ІІІм. – Інгульський р-н.
Стрибки на скакалці (дівчата):
Ім. – Новоодеський район ; ІІм. – Баштанська ОТГ;  ІІІм. – Кривоозерський р-н.
Перетягування канату (юнаки):
Ім. – Галицинівська ОТГ;  ІІм. – Братський р-н;  ІІІм. – Миколаївський р-н.
Конкурс знавців історії:
І м. – Новоодеський р-н; ІІм. – Шевченківська ОТГ;  ІІІм. – Корабельний р-н.
     Таким чином, за підсумками змагань перше загальнокомандне місце (одинадцятий рік поспіль) здобула команда Новоодеської ЗОШ №1 (керівник Андреєв В.А.), друге місце – команда учнів Корабельного району, третє місце - команда з Шевченківської ОТГ.
     Всі переможці нагороджені грамотами Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Нагородження проводили – начальник відділу Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Гаєвська Н.Г.,  головний суддя змагань Андреєв В.А. та головний секретар змагань Миндрул О.П.
     Спортивні випробування «Козацького гарту» надають можливість учням відчути командний дух гри, адже саме такі змагання є свідченням важливості перемоги всієї команди, коли результат кожного впливає на загальний підсумок. «Козацький гарт» вдало поєднує формування гармонійно розвинутої особистості з вихованням в учнів здорового способу життя в дусі відродження кращих національних традицій.

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 469 | Додав: bogdanova | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Пошук