П`ятниця, 26.04.2024, 23:22
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2015 » Грудень » 18 » На Новоодещині відбувся обласний семінар з фізичної культури!
12:01
На Новоодещині відбувся обласний семінар з фізичної культури!

Використання новітіх технологій на уроках фізичної культури, сучасні підходи до організації та вдосконаленню навчально-виховного й тренувального процесів із фізичної культури і спорту в загальноосвітніх навчальних закладах та дитячо-юнацьких спортивних школах обговорили на обласному семінарі з фізкультури «Формування культури здорового і безпечного способу життя засобами фізичної культури та спорту», який проходив 16 грудня на базі Новоодеській ЗОШ №1, Новоодеської РДЮСШ та Новоодеської ЗОШ № 2. У роботі семінару приймали участь: голова Новоодеської райдержадміністрації Є.В. Вербін, голова районної ради М.М. Заболотний,  начальник Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України О.Ю. Кулішов, начальник відділу обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Н.Г. Гаєвська, начальник відділу освіти Новоодеської райдержадміністрації В.І. Багнюк, методист КУ «Новоодеський РЦФГ та НМЗЗО» О.П. Миндрул, директор Новоодеської ЗОШ «1 С.Г. Панфілов, спеціалісти з фізичного виховання та спорту відділів освіти, молоді та спорту, відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міських рад), керівники районних (міських) методичних об’єднань, вчителі фізичної культури, директора дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
Відкрив семінар начальник обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Кулішов Олександр Юрійович. У своїй промові він зазначив, що обласний семінар такого рівня на Новоодещині проводиться в перше, і такі високі результати учнів ЗОШ № 1 це результат тяжкої праці всього педагогічного колективу, який очолює директор школи Панфілов Сергій Григорович.  За вдяки щільній співпраці влади району, освітніх закладів, відповідного забезпечення фінансування на необхідні матеріалами дають відповідні позитивні  результати. Ознайомивши присутніх із регламентом роботи О.Ю. Кулішов надав слово голові райдержадміністрації Є.В. Вербіну.
- У школах району на належному рівні організована спортивно-масова та фізкультурно-оздоровча робота, проводиться організаційно-пропагандистська робота щодо розвитку олімпійських та неолімпійських видів спорту. Результатом кропіткої, цілеспрямованої роботи органів влади, відділу освіти та тренерів, діти Новоодещини мають значні спортивні досягнення. Протягом 2015-го року з районного бюджету виділено кошти для  забезпечення участі учнів у всеукраїнських змаганнях, турнірах, Кубках. Ми й надалі будемо працювати в цьому напрямку, тим більше, нам є чим пишатися – зауважив Євгеній Валерійович.
Користуючись нагодою депутат районної ради VI скликання О.Г. Хлівна-Андреєва вручила голові райдержадміністрації Подяку за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Новоодеському районі від Миколаївського обласного відділення фізичного здоров’я і спорту для всіх.
До вітальних слів долучився голова районної ради М.М. Заболотний. Микола Миколайович висловив надію, що спортивні здобутки вихованців тільки поповнюватимуться, а міська й районна влада зробить усе можливе, щоб забезпечити юним спортсменам належні умови для тренувань та фінансову підтримку для участі в спортивних змаганнях різних рівнів.
Подякою відзначили також директора Новоодеської РДЮСШ В.В. Шаміна.
Про стан навчально-виховної роботи з фізичного виховання в загальноосвітніх навчальних закладах Новоодеського району доповідав начальник відділу освіти В.І. Багнюк.
Після виступу команди Новоодеської ЗОШ №1 «Бузькі силовики», учасники семінару спостерігали за проведенням вчителем-методистом  В.А. Андреєвим уроку фізичної культури в 7-му класі (модуль «Баскетбол») із використанням елементів «Козацького гарту». Також, вчителі Новоодеської ЗОШ №1 В.А. Андреєв та Д.Ю. Розкидний провели виховний, спортивно-патріотичний  захід «Козацькому роду - немає переводу», під час якого учні продемонстрували елементи різних змагань національно-патріотичного напряму, які систематично проводяться школою для різних вікових категорій дітей. Настоятель Свято-Ольгинської церкви отець Євгеній з побажаннями добра та миру благословив усіх присутніх.
Роботу семінару продовжили показові виступи  вихованців Новоодеської РДЮСШ (тренери О.В. Тульчевський, Р.Ю. Верланов, С.В. Кравченко), які показали виконання елементів змагань за програмою дитячої легкої атлетики, як із використанням стандартного обладнання, придбаного спеціально для таких змагань, так і нестандартного,  яке виготовлено з наявних матеріалів.
А наостанок у спортивному залі Новоодеської ЗОШ №2 майстер спорту з баскетболу Д.Ю. Сластін показав фрагмент проведення тренування по секції баскетболу.
О.Ю. Кулішов підсумовуючи роботу семінару подякував усім його учасникам.

 

 

Переглядів: 653 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Пошук