П`ятниця, 26.04.2024, 19:47
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2018 » Травень » 10 » Фестиваль "Нове ім'я"
15:30
Фестиваль "Нове ім'я"

 10 травня 2018р.на базі відділу освіти  проведено відкрите засідання Школи молодого вчителя у формі  фестивалю «Нове ім’я».  У заході, який проводиться  в районі п’ять років поспіль, взяли участь 7 молодих спеціалістів з Новоодеської гуманітарної гімназії,  Бузької, Новопетрівської , Себинської, Сухоєланецької , Підлісненської ЗОШ та  їх наставники,   учасник обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018»  Воробйов В.І., учитель фізики Себинської ЗОШ.  Під час  фестивалю учасники показали  самопрезентацію «Я – учитель», фрагмент з  практичного досвіду «Я роблю так» , розповіли про своє хобі. Цікаві інтерактивні вправи для молодих педагогів провела Сопчук С.Л., методист. Своє пісенне вітання вчителям дарувала вихованка музичної школи  Василюк Анастасія.
Багнюк В.І., начальник відділу освіти, Погоріла О.Г., голова Новоодеської районної організації профспілки, Бончук О.М.,  методист КУ «Новоодеський РЦФГ та НМЗЗО», керівник районної  Школи молодих вчителів, нагородили грамотами, подарунками педагогів та відзначили учасників у номінаціях:
- «Майстерність»-   Ілюшик Олену Миколаївну, учителя  української мови та літератури Новопетрівської ЗОШ,
- «Покликання» - Розкидну-Троцьку Лілію Миколаївну, учителя історії Підлісненської ЗОШ ,
- «Віра в дітей, уміння вести за собою»- Штукан Анастасію Іванівну,  вчителя хімії, біології, екології  Новоодеської гуманітарної гімназії;
- «Неординарність»-  Костюка Миколу Володимировича, вчителя хімії Бузької ЗОШ, 
- «Професійні орієнтири»-   Поворознюка  Володимира Юрійовича, учителя  фізики Сухоєланецької ЗОШ ,
  -  «Інновації у навчанні»- Чекмаз Мар’яну  Петрівну, учителя  англійської мови
 Сухоєланецької ЗОШ,
-«Творче зростання»- Хрипко Елеонору  Павлівну, учителя  англійської мови
 Себинської ЗОШ.
     Воробйов В.І. розповів про свою участь  у конкурсі «Учитель року-2018» та поділився враженнями, побажав молодим колегам успішно долати труднощі на шляху до вершин педагогічної майстерності. Присутні   заступники директорів з навчально- виховної роботи  цих закладів відзначили якісну підготовку до заходу молодих педагогів та бажали їм успіхів у подальшій  трудовій діяльності. Захід пройшов у дружній та творчій атмосфері. Молоді педагоги висловили вдячність  методистам   за можливість проведення обміну досвідом та спілкування з колегами.

 

Переглядів: 499 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Пошук