П`ятниця, 29.03.2024, 18:56
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

">

Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Двічі чемпіони Всеукраїнських змагань "Козацький гарт"
13:13
Двічі чемпіони Всеукраїнських змагань "Козацький гарт"

З  23 по 26 вересня 2015 року у смт. Ворохта Івано-Франківської області на території  навчально-спортивної бази  «Україна» проходив фінальний тур Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».
 На урочистостях з нагоди відкриття  змагань  були присутні голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Мельник М.Г., представники Івано-Франківської обласної ради, начальники обласних відділень (філій) Комітету з фізичного виховання та спорту в тому числі     начальник Миколаївського Комітету з фізичного виховання та спорту  Кулішов                       та  спортивна громадськість  регіону . Команда Новоодеської ЗОШ І-ІІІст. №1  вже  всьоме захищала честь Миколаївської області  на престижному фестивалі  країни, маючи неабиякий досвід  боротьби  і величезне бажання перемогти. Спортсмени з 21-ї області України змагалися у таких видах програми, як: «Човниковий» біг 4 х 9 м; стрибок у довжину з місця; дівчата - стрибки через скакалку протягом 30 сек.; хлопці - перетягування канату; плюс - загальнокомандна козацька  естафета та  конкурс знавців історії України, її спортивних досягнень та олімпійського руху. Поза заліком була  презентація команди,  яка демонструвала   патріотичний дух  сучасної  молоді і вкотре доводила, що Україна – єдина  і незалежна держава, перемогти  яку  ніхто не в змозі.
  Нашу область на змаганнях представляла команда загальноосвітньої школи № 1 м. Нова Одеса  – переможниця обласного етапу  заходу та чемпіон  Всеукраїнських змагань 2014 року. Готувались до випробувань учні на протязі всього року, тренування не припинялись ні на канікулах, ні в позаурочний час: по-іншому просто неможливо, суперники завжди  мають найкращі результати в своїй області, тому  їх силу та міць вже не раз відчували новоодесити. Маючи невдалий старт   в естафеті та  не досить пристойний результат з човникового бігу,  миколаївські школярі  стали  другими  в  конкурсі знавців,  двічі третіми – в стрибках в довжину з місця та на скакалці та четвертими  в перетягуванні линви.   Таким чином, новоодесити   після запеклих  змагань  в  напруженній боротьбі  знову   здобули найпочесніше  1 загальнокомандне місце. Срібло –  у команди з Вінниці, третє місце вперше за  десятирічну історію фестивалю отримали дніпропетровці!
Нагородження команд призерів та переможців відбулось  за участі голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Мельника М.Г. , представників МОН України.
 Переможці  та призери отримали Кубок та медалі  а також дипломи Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України. Бронзовою нагородою змагань   в стрибках на скалці з результатом 123 рази нагороджена  наша Білоус Ірина, також третьою на Україні вже вкотре стала  вже випускниця школи Орлова Наталя  в стрибках в довжину з місця з результатом 228 см.
 Така перемога   команди  стала можливою завдяки спільним зусиллям батьків дітей,  підтримки голови Новоодеської РДА  Вербіна Є.В.  та  керівництва відділу освіти  Новоодеської РДА . 

Переглядів: 690 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Пошук