П`ятниця, 29.03.2024, 08:06
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форуму: bogdanova  
Форум » Test category » Мої сторінки в Інтернеті » Мій улюблений рок-співак чи рок-група
Мій улюблений рок-співак чи рок-група
bogdanovaДата: Середа, 11.02.2015, 11:38 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановні учасники форуму!
Пропонуємо вам поспілкуватися на тему "Мій улюблений рок-співак чи рок-гурт".
Висловлюйте вашу думку щодо необхідності (чи непотрібності) даного направлення.
Доведіть свою думку творами ваших улюблених рок-співаків чи рок-гуртів.
 
allusyallaДата: Середа, 11.02.2015, 11:59 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
У наш час рок-музика досить популярна. Багато сучасних людей захоплюються нею в тому числі і я. Моїми улюбленими рок-гуртами є Nightwish і Evanescense. Солісти даних рок-гуртів мають неперевершені голоси, їхні пісні сповнені глибокого сенсу, незважаючи на те, що тексти пісень виконуються англійською мовою.
 
aslastina99Дата: Неділя, 15.02.2015, 18:46 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я захоплююся багатьма відомими співаками та музичними групами. Однак найбільше я люблю «Linkin Park». Це американська рок-група, яка утворилася в Каліфорнії. Ця група зараз дуже популярна серед підлітків. Що мені подобається в них, так це те, що вони співають у різних стилях. Деякі з їхніх пісень є альтернативними, деякі - металом, деякі - роком. У них осмислені тексти. Група була утворена в 1999 році, і з тих пір вони випустили близько 9 альбомів. Вона складається з шести чоловіків: Честер Беннінгтон, Девід Фарелл, Роб Бурдон, Бред Делсон, Джо Хан, і Майк Шинода. Найвідоміший представник - це Честер Беннінгтон. Він є провідним співаком. Я думаю, що він дуже талановитий, і його вважають одним з кращих вокалістів хеві-металу в світі. Він пише свої вірші і складає музику. «Linkin Park» випустив багато мелодійних пісень, і я люблю багато з них. Тим не менш, моя улюблена пісня - "Breaking the habits" («Міняю звички»). Їхні пісні дуже зворушливі. У них можна побачити справжні почуття щастя чи смутку. Вони можуть навіть змусити вас задуматися про глобальні проблеми. Мені подобається слухати «Linkin Park»
https://www.youtube.com/watch?v=kFHXYmYx_Sc
https://www.youtube.com/watch?v=-OXxgR40Fbw


Повідомлення відредагував aslastina99 - Середа, 18.02.2015, 19:23
 
valerkalapkoДата: Вівторок, 17.02.2015, 22:29 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Рок - це поняття дуже обширене. Зміст пісеньваріюється від  легкого і невимушеного до
похмурого, глибокого і філософського...      Мені дуже подобається рок-співак Ентоні Кідіс.  Це американський вокаліст і актор,відомий як вокаліст рок-групи RedHot Chili Peppers з 1983 року і по наш час. Мене притягує в
ньому чуттєвість і якесь протистояння, яке він викриває із драйвомта енергією.    https://www.youtube.com/watch?v=JnfyjwChuNU     Серед слов’янськихрок-виконавців я шаленію від Земфіри – російської співачки, яка використовує в піснях  елементи поп-року. Їїпісні ніжні 
і невимушені. Вони доторкаються до сердець, адже відкривають теми кохання.
Незважаючи 
на одноманітну манеру голосу, пісні її далеко не нудні, адже теми її пісень найрізноманітніші, і кожну вонавиконує із певним почуттям та родзинкою. Ось один із її виступів https://www.youtube.com/watch?v=3xMINCHY14s       Загалом,рок – вічний жанр музики, бо імпонує багатьом людям!


Повідомлення відредагував valerkalapko - Середа, 18.02.2015, 11:53
 
allusyallaДата: Середа, 18.02.2015, 11:44 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
http://uk.m.wikipedia.org/wiki/Evanescence

Додано (18.02.2015, 11:44)
---------------------------------------------
http://ololo.fm/search/Evanescence - це посилання на пісні гурту Evanescence.

 
РоксоланаДата: Середа, 18.02.2015, 17:38 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Мої інтереси в музиці різнобічні. smile Мені подобається класика, рок, етнічна і медитативна музика. Я вважаю, що класична
і медитативна мелодії - кращий спосіб розслабитися, відпочити, відчути себе гармонійною особистістю. За допомогою музики люди прагнули підкреслити свою індивідуальність, свої самобутні риси. respect  Однак якщо прислухатися уважніше,можна помітити і загальні мотиви, які свідчать про те, що музика народжується  загального джерела. Рок, по-моєму, найбільш близький і улюблений музичний напрям сучасної молоді. У ньому є експресія, протест, зачіпаються важливі і хвилюючі питання.Я люблю  гурт -TheBeatles. king У нашому колі рок-музика стала невід'ємним атрибутом дружніх зустрічей і посиденьок, ми часто співаємо улюблені пісні під гітару. Я вважаю, що музичні пристрасті можуть дуже багато чого сказати про людину, про його характер, виховання та світогляд. Люди не можуть жити без музики, вона робить життя яскравішим, повнішим й цікавішим. lol 





Повідомлення відредагував Роксолана - Середа, 18.02.2015, 17:43
 
vmihaylovДата: Вівторок, 24.02.2015, 19:10 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Моя улюблена група це Red Hot Chili Peppers яка була заснована у 1983 році в Каліфорнії. Вона була заснована вокалістом Ентоні Кідісом, басистом Майклом Белзарі, гітаристом Хілелом Словаком і барабанщиком Джеком Айронзом. З часу заснування вони написали багато пісень, але найбільше меня подобається Otherside.Пісня досягла гарних результатів: вона досягла 14-й позиції в Billboard Hot 100.


Повідомлення відредагував vmihaylov - Середа, 25.02.2015, 11:01
 
HomuchIrinaДата: Вівторок, 03.03.2015, 19:32 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Музика - стародавній вид мистецтва, здатний об'єднувати людей, і в цьому її найбільша сила. Моя улюблена рок-група  - Three Days Grace.
Це канадський рок-гурт у жанрі  альтернативний рок, хард-рок та пост-гранж.Був сформований під назвою Groundswell в Норвуді п'ятьма школярами:  Адамом Гонтьером, Бред Волстом, Нейл Сандерсоном,  Джої Грантом  і Філом Кроу. В 1997 році, після дворічної перерви в діяльності, гурт був відтворений під назвою Three Days Grace, в складі якого залишилось лише тріо —
Гонтьєр, Сандерсон і Волст.

одна з моїх улюблених пісень.
 
masha1999mashaДата: Вівторок, 03.03.2015, 20:06 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Моя улюблена  рок-група

The Hardkiss - одна з найцікавіших молодих українських гуртів. yes Авторство всіх пісень групи належить її учасникам - Юлії Саніною і Валерію Бебко, який також виступає креативним продюсером The HARDKISS. Кожен концерт The HARDKISS - це новий сценічний образ. Група The Hardkiss народилася з проекту Val & Sanina. У 18 років вокалістка групи Юлія Саніна пробувала себе в журналістиці і писала статтю. Працюючи над матеріалом, Саніна зустрілася з продюсером ефіру на українському MTV Валерієм Бебко. Пізніше вони стали писати разом музику і в результаті створили дует Val & Sanina. Було записано пробне відео і пара пісень російською мовою.

У спробах назвати групу найбільш вдало Саніна і Бебко розіслали своїм друзям в Facebook три назви (The Hardkiss, Планета поні). Ще одна назва, за визнанням Юлії Саніною, вона вже не пам'ятає. Після того, як друзі послухали демоверсію пісні, вони сказали, що в цій музиці є щось солодке від поцілунку і «хардового» в аранжуваннях.
На даний момент група має 19 пісень!
Лідируючі: heart
1 Part 1. Hard
2 Only Once
3 Make-Up The
4 Strange Moves (feat. Kazaky)
5 Shadows of Time
6 Hurrican
up up   up   up   up   up   up   up   up

 
hackcrack1993sdДата: Середа, 04.03.2015, 12:46 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Курт До́нальд Кобе́йн— американський музикант і композитор, фронтмен гурту Nirvana. Курт Кобейн народився 20 лютого 1967 року в лікарні Grays Harbor Community Hospital в місті Абердіні, штат Вашингтон, неподалік від Сієтлу. Кобейн страждав від наркозалежності, шлункового болю і бронхіту (саме через це, він мав хрипкий голос) — у його щоденниках багато місця відводиться цій темі. Покінчив із життям вчинивши самогубство у своєму будинку в Сієтлі. Після прийому великої дози героїну Курт застрелив себе пострілом в голову. Тіло було знайдене лише через 3 дні.
 
ivanina123Дата: Середа, 04.03.2015, 12:48 | Повідомлення # 11
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Моя улюблена рок - группа це австралійський рок-гурт AC/DC.
AC/DC (скор. від англ. alternating current/direct current — змінний/постійний струм).
Гурт був заснований в Сіднеї (Австралія) у грудні 1973 року.
AC/DC є одними з родоначальників хард-року й, як багато хто вважає, серйозно вплинули на формування хеві-металу, музиканти завжди відносили себе до рок-н-рольних гуртів. В основі їхньої музики лежить ритм-енд-блюз із сильно перекрученим звучанням ритмічної й соло гітар. Це найуспішніший й найвідоміший рок-гурт з Австралії.

  
 
hilkoolegДата: Середа, 04.03.2015, 13:00 | Повідомлення # 12
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Музика у моєму житті має велике значення. Я фанат рок музики. Моя найулюбленіша рок-група - це Rammstein. «Rammstein» — німецький метал-гурт, створений 1994-го року в Берліні. Їх музика відноситься до напряму «нойє дойче герте»,  самі ж музиканти характеризують його як «танцювальний метал». Тексти пісень часто неоднозначні, за що гурт звинувачують у тривіалізації нацизму та уславленні насильства. Хоча це не так. Вони не пропогандують насильство. Їхні пісні глибоко проникають в серце тому, що вони описують душевні муки.   Часто на концертах вони використовують піротехніку.  Найкращими піснями я вважаю: Rammstein – Du riechst so gut, Rammstein – Amour, Rammstein – Tier, Rammstein – Mein Herz brennt , Rammstein – Feuer und Wasser.
https://www.youtube.com/watch?v=AwmgQsbQGvg
https://www.youtube.com/watch?v=sZ6n4jQ7e1o 

 
alenkareshetnikДата: Середа, 04.03.2015, 13:07 | Повідомлення # 13
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я люблю різні рок-групи, але  найбільше мені  подобається Океан Ельзи. Океа́н Е́льзи — культовий український рок-гурт, створений 12 жовтня 1994 року у Львові. Лідером та вокалістом гурту є Святослав Вакарчук. Святослав  Вакарчук є моїм улюбленим рок-співаком.
Публіка та критики неодноразово визнавали «Океан Ельзи» найкращим рок-гуртом та найкращим live-гуртом СНД та Східної Європи. Усього на території України продано понад мільйон дисків ОЕ.

Додано (04.03.2015, 13:07)
---------------------------------------------
http://www.okeanelzy.com/ru/

 
EmilyДата: Середа, 04.03.2015, 13:11 | Повідомлення # 14
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Музика є джерелом гарного настрою для мене. Мені подобаються майже всі види музики, включаючи реп, рок, диско, техно, драм & бас, хіп-хоп, альтернативний та інші. Я також захоплююся багатьма відомими співаками та музичними групами. Однак найбільше я люблю «Linkin Park». Це американська рок-група, що утворилася в Каліфорнії. Ця група зараз дуже популярна серед підлітків. Що мені подобається в них, так це те, що вони співають у різних стилях. Деякі з їхніх пісень є альтернативними, деякі - металом, деякі - роком. У них осмислені тексти і незвичайні музичні рішення. Група була утворена в 1999 році, і з тих пір вони випустили близько 9 альбомів. Вона складається з шести чоловіків: Честер Беннінгтон, Девід Фарелл, Роб Бурдон, Бред Делсон, Джо Хан, і Майк Шинода. Найвідоміший представник - це Честер Беннінгтон, звичайно ж. Він є провідним співаком. Я думаю, що він дуже талановитий, і його вважають одним з найкращих виконавців хеві-металу в світі. Він пише свої вірші і складає музику. «Linkin Park» випустив багато мелодійних пісень, і я люблю їх всіх, без відмінності. Тим не менш, моя улюблена пісня - "Breaking the habits" («Міняю звички»). Їх пісні дуже зворушливі. В них можна побачити справжні почуття щастя або горя. Вони можуть навіть змусити вас задуматися про глобальні проблеми. Мені подобається слухати «Linkin Park» лежачи на дивані і просто мріяти. Крім написання і виконання пісень, всі члени моєї улюбленої групи іноді беруть участь у благодійності. І це ще одна причина, чому я думаю, що «Linkin Park» - чудова група.
 
lehasmokwinДата: Середа, 04.03.2015, 13:12 | Повідомлення # 15
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Моя улюблена рок група
Linkin Park
 — американская альтернативная рок-группа. Основана в 1996 году под названием Xero. Существуя с 2000 года под названием Linkin Park, группа два раза удостоилась награды «Грэмми». Группа обрела успех благодаря дебютному альбому 2000 года под названием Hybrid Theory, проданному тиражом в 27 миллионов экземпляров[4] (в 2010 году он обрёл «бриллиантовый» статус, присуждаемый RIAA). Следующий студийный альбом, Meteora, повторил, хоть и не превзошёл успех предыдущего, лидируя в 2003 году в чарте Billboard 200. В общей сложности альбомы группы разошлись общим тиражом около 73 миллионов экземпляров
 
Форум » Test category » Мої сторінки в Інтернеті » Мій улюблений рок-співак чи рок-група
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: