П`ятниця, 26.04.2024, 00:30
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: bogdanova  
Форум » Test category » Мої сторінки в Інтернеті » Мій улюблений рок-співак чи рок-група
Мій улюблений рок-співак чи рок-група
EmilyДата: Середа, 04.03.2015, 13:30 | Повідомлення # 16
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline

Додано (04.03.2015, 13:25)
---------------------------------------------

  • https://m.youtube.com/watch?v=dxytyRy-O1k#

Додано (04.03.2015, 13:30)
---------------------------------------------

 
tanyfka1999Дата: Середа, 15.04.2015, 11:01 | Повідомлення # 17
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені подобається гурт "Окен Ельзи", тому що їхня творчість дарує людям велику кількість прекрасних пісень і дуже багато позитивних емоцій.
"Океан Ельзи" — культовий український рок-гурт, створений 12 жовтня 1994
року у Львові. Лідером та вокалістом гурту є Святослав Вакарчук.
Публіка та критики неодноразово визнавали «Океан Ельзи» найкращим рок-гуртом та
найкращим live-гуртом СНД та Східної Європи. Всього на території
України та Росії продано понад мільйон дисків ОЕ.
Океан Ельзи - це експресивний, самовідданий концертний драйв, унікальне поєднання справжньої слов'янської мелодійності з потужною роковою
енергетикою.
Платівки групи завжди резонансні й стають гучною подією. Сольні концерти Океан Ельзи, головною умовою яких є живий звук, незмінно викликають
великий інтерес.
http://www.okeanelzy.com/about/

 
Katyshka_FarshteynДата: Субота, 18.04.2015, 22:13 | Повідомлення # 18
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Моя любимая Группа была образована в 1987 году Билли Джо Армстронгом и Майклом Райаном Притчардом, первоначально называлась Sweet Children. Тогда же Билли Джо написал свою первую песню «Why Do You Want Him?». В 1988 году к группе присоединяется барабанщик Эл Собрант (реальное имя — Джон Алан Киффмейер), с приходом которого группа сменила название на Green Day (предположительно, намекая на пристрастие участников к марихуане)[3].Первое выступление Green Day прошло в «Rod’s Hickory Pit in Vallejo» (штат Калифорния), после чего группа начала выступать в клубах на Gilman Street in Berkeley. В 1989 году группа записала свой первый EP 1,000 Hours. После чего Билли Джо, в отличие от Майка, бросил школу. В 1990 был записан второй ЕР Slappy Hours. Оба они были записаны в студии Lookout!Records, принадлежащей другу группы Ларри Ливермо. Он же привел в группу Тре Кула (реальное имя — Френк Эдвин Райт III), который занял место Эла Собранта, ушедшего из коллектива ради учёбы в колледже.В 1992 году на студии Art of Ears (Сан-Франциско) Green Day записали второй альбом Kerplunk!. После выпуска Kerplunk!группе удалось привлечь к себе внимание многих крупных лейблов, с одним из которых позднее был заключен договор.Билли Джо Армстронг, 1994 годВ апреле 1993 года Green Day подписывает контракт с Reprise Records. И уже весной 1994 года был выпущен третий альбомDookie. Благодаря поддержке MTV песня «Longview» становится хитом. Позже будут выпущены песни Basket Case, визитная карточка группы и When I Come Around. В этом же году Green Day взяли «Грэмми» за «Best Alternative Music Performance». В начале 1995 года Dookie был продан в 5 млн экземпляров в США и 12 млн во всём мире. Тут же молодые люди сталкиваются с негативным отношением к себе и своему творчеству со стороны бывших друзей и товарищей — поступок Green Day полностью противоречил идеологии панка. Отныне вход в 924 Gilman Street был им закрыт.В 1995 году был выпущен четвёртый альбом InsomniacInsomniac отличался от Dookie резким и агрессивным, «потяжелевшим» звучанием. Green Day не хотели становиться одной из групп, чью индивидуальность поглотил шоу-бизнес. Поклонниками альбом был встречен неоднозначно. Кто-то отвернулся от группы, кто-то проникся к музыкантам большим уважением. Так или иначе, тираж диска составил 2 000 000 копий, что было явным провалом.                                                                                                                                              

Повідомлення відредагував Katyshka_Farshteyn - Субота, 18.04.2015, 22:18
 
anyaamelichevaДата: Четвер, 23.04.2015, 21:02 | Повідомлення # 19
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене надзвичайно різноманітний смак що до музики, але найулюбленішим є рок! Я слухаю різний рок. До недавнього часу я слухала в основному пісні на англійській мові, але зрозуміло, що я не досконало знаю англійську мову та не можу дослівно перекласти зміст пісні. Так, звичайно, можна знайти переклад пісні, але де гарантія, що ти не забудеш його через декілька днів? Після того як я це зрозуміла, я вирішила послухати український рок. І знаєте я не пошкодувала! Я почала слухати різні групи, Океан Ельзи, Тартак, Плач Єремії, Антитіла, але найулюбленішою була, є і буде Океан Ельзи! Це геніальний гурт, у них дуже круті пісні і головне, що всі вони мають сенс smile Під час прослуховування їхніх пісень відпочиває тіло та душа) Є пісні сумні, а є веселі під які хочеться танцювати. Пісня "На небі" моя улюблена пісня, я її просто обожнюю, слухаю її кожного дня і вона не набридає)
Досить описів, трошки інформації щодо самої групи.
Океа́н Е́льзи (або скорочено — О. Е. ) — культовий український рок-гурт , створений 12 жовтня 1994 року у Львові . Лідером та вокалістом гурту є Святослав Вакарчук .
Публіка та критики неодноразово визнавали «Океан Ельзи» найкращим рок-гуртом та найкращим live-гуртом СНД та Східної Європи. Всього на території України та Росії продано понад мільйон дисків ОЕ.
Не буду копіювати зміст вікіпедії - у кожного є доступ до неї.


Повідомлення відредагував anyaamelicheva - Четвер, 23.04.2015, 21:05
 
danyliuk111Дата: Четвер, 23.04.2015, 21:56 | Повідомлення # 20
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Нещодавно я почала слухати український рок, зокрема рок- групу " Океан Ельзи". Це дуже популярна група, пісні якої знають всі. Їх пісні мене зачарували, це музика для душі яка заспокоює. Це культовий український рок-гурт, створений 12 жовтня 1994 року у Львові. Лідером та вокалістом гурту є Святослав Вакарчук.
Публіка та критики неодноразово визнавали «Океан Ельзи» найкращим рок-гуртом та найкращим live-гуртом СНД та Східної Європи..
Трохи з історії: У 1992 році студент Андрій Голяк (вокал) створив гурт «Клан тиші», до якого ввійшли його однокласник Павло Гудімов (гітара), а також знайомий Юрій Хусточка (бас-гітара) та Денис Глінін (ударні). Гурт виступав у палацах культури рідного Львова. Два роки потому А. Голяк одружився й покинув гурт — «Клан тиші» перетворився у тріо. У березні 1994 хлопці познайомилися з 19-річним студентом теоретичної фізики Святославом Вакарчуком. Влітку Вакарчук прийшов на першу репетицію, а з осені четвірка репетирувала регулярно і вже 12 жовтня 1994 року, як прийнято вважати, було створено новий гурт — «Океан Ельзи», який тоді грав переважно суміш поп- і ліричної рок-музики. Святослав став її вокалістом, а також автором більшості текстів і музики гурту.
Цікавий факт: «Океан Ельзи», за словами Святослава Вакарчука, ніколи не братиме участі у конкурсах і фестивалях, тобто у заходах, де учасники змагаються за місця (наприклад, «Євробаченні»).
Улюбленими моїми піснями є: " Обійми", "Стріляй". Я слухаю іх кожного дня и вони не набридають)
 
mirkazsolovyova17Дата: Субота, 25.04.2015, 10:55 | Повідомлення # 21
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
У нашому житті так багато музичних стилів. Наприклад, реп і поп музика, рок та альтернативна музика, індустріальна та диско музика, драм-енд-бейс і техно музика, і, звичайно ж, класична музика. Різним людям подобається різна музика. Вчені говорять, що можуть визначити ваш характер, якщо вони будуть знати яка музика вам подобається. Наприклад, вони припускають, що люди які слухають рок дуже розумні і розважливі. Британські вчені підтверджують, що більшість молодих людей слухають агресивну музику, таку як метал і рок. Вчені говорять, що ці люди хороші студенти через їх характеру і старанності. Я згодна з цим твердженням, тому що я думаю, що музика показує душу і натуру.

Що стосується мене, моя улюблена група - це "Linkin Park". Вони співають в різних стилях, таких як: альтернатива, новий метал, важкий метал і рок. Я люблю цю групу через хороших текстів і незвичайних музичних рішень. Ця група була заснована в 1996 році. Вони випустили 9 альбомів. Мені подобаються всі їхні пісні без винятку. Моя улюблена пісня - це "In The End". У цій групі 6 чоловік: Честер Беннінгтон, Майк Шинода, Роб Бердон, Девід Фарелл, Бред Делсон і Джо Хан. Найвидатніший людина цієї групи - це Честер Беннінгтон. Він дуже талановитий. Також він мені подобається, тому що він подолав наркотичну залежність і зробив музичну кар'єру. У наші дні він займає 27-е місце в хіт-параді "100 кращих виконавців важкого метала всіх часів". Він пише вірші і складає музику.

Я завжди захоплювалася людьми, які складають музику і пишуть вірші. Я думаю, що такі люди дуже талановиті. Також, я вірю, що вони можуть малювати картини і паказивать їх почуття за допомогою їхньої музики або віршів. Вони можуть змусити вас плакати чи сміятися. Більше того, вони можуть змусити вас думати про глобальні проблеми, або ти можеш лежати і мріяти в той час, як слухаєш музику.

Мені здається, що ми не можемо жити без музики. Мій дивіз: "Тиша вбиває!". Що стосується мене, я завжди слухаю музику, коли я щаслива або коли у мене поганий настрій. Вона допомагає мені в моєму повсякденному житті. Я слухаю музику завжди: вдома, в автобусі, на вулиці.

У наші дні існує розслаблююча музика, яку ми використовуємо в медицині. Більш корисна, ніж інші види музики, класична музика таких відомих композиторів, як Бах, Бетховен, Моцарт і Вівальді.

Музика скрізь! Вона на телебаченні, на радіо, у всіх фільмах! Чи можете ви уявити будь-яке кіно без музики ?! Звичайно ж ні. Що якби ви дивилися телевізор без звуку, що якби ви бачили балет без музики, що якби ви чули голоси без мелодії в опері? Наше життя було б нудним без музики.
 
Форум » Test category » Мої сторінки в Інтернеті » Мій улюблений рок-співак чи рок-група
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: