Субота, 20.04.2024, 01:58
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ НОВООДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: bogdanova  
Форум » Test category » Мої сторінки в Інтернеті » Соціальні мережі: за і проти (Форум для учнів)
Соціальні мережі: за і проти
KhlivnaAnastasiyaДата: Четвер, 18.04.2013, 04:08 | Повідомлення # 16
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
У соцмережах є
маса корисного! Вони дозволяють відправляти повідомлення звідусіль, де є
Інтернет, викладати фотографії з подорожей, обмінюватися враженнями з друзями
та родичами. Також ми можемо знаходити цікаву, корисну та нам потрібну
інформацію. Але є деякі і мінуси це те що ми витрачаємо
багато часу на соціальні мережі, ми просто не помічаємо як швидко летить час.
Ще одним з мінусів як на мою думку це те що люди забувають про реальних друзів,
саме про те що є можливість для реального спілкування. Мені здається що дружба
з реальними людьми дуже сильно відрізняється від електронного листування. Я
вважаю, що в соцмережах немає нічого поганого, просто потрібно знати міру, і не
буди залежним від цього. Так, час на соцмережу витрачається, але я не вважаю
марними ці хвилини та години. Обов'язково побачиш щось цікаве, знайдеш давню
забуту хорошу пісню, поспілкуватися з друзями, свої думки висловиш, чужі
послухаєш, можна і фільм цікавий подивитися. Хоча реальної дружби і любові це
ніколи не замінить!

[l][/l]
[c][/c]
 
TAНЯДата: П`ятниця, 19.04.2013, 00:55 | Повідомлення # 17
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Де ви зараз? На «Одноклассниках», «Вконтакті» чи просто блукаєте в безмежних хаосних нетрях інтернету? Безліч нас шукає спілкування, уникає самотності, убиває час на різноманітних сайтах.Можна дивитись фільми, відео онлайн, слухати музику, обмінюватись повідомленнями, а ще – фотки, друзі, ігри, картинки і т.д. Чого ще можна бажати сучасній людині? Всі соціальні мережі об’єднують загальну людську громаду, з одного боку зближують, згуртовують, групують, а з іншого - нівелюють особистість, характер, емоції, почуття. Негативним впливом також є психологічна залежність, марна трата часу, шкода для здоров’ я, інтелектуальна деградація, можливо, є ще щось. Позитивного прикладу не хочеться згадувати, тому що для кожного він свій і всі його прекрасно знають. Користуйтесь соціальними мережами з розумом, думаю це найкраща порада для всіх!
 
ОксанаПетроваДата: П`ятниця, 19.04.2013, 16:17 | Повідомлення # 18
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Cоціальні мережі - геніальне людське творіння чи нова пастка?

Cуспільство,з плином часу, зазнає прогресу. Кожен етап історії людства позначений відкриттями, нововведенями. Це закономірний процес, який буде спостерігатися і надалі.

ХХІ століття - період встановлення демократичних держав, громадянського суспільства, де основний пріорітет надається людському добробуту; це час технічних перетворень, масової комп'ютеризації і нововедень.
Люди створюють весь час для себе комфортні умови, щоб забезпечити свої потреби.
Коли ми забезпечили свої біологічні потреби (їжа, сон, одяг), ми починаємо "тягнутися" до соціальних(необхідність спілкування, обміну думок,взаємоповаги). Але, чи завжди ви маєте друга-слухача, друга-порадника, друга-знавця і т. д. Ми шукаємо собі товаришів "на всі випадки життя", а якщо їх немає? А тут на поміч приходять соціальні мережі.
  • Припустимо, у мене проблеми на роботі, вдома, з друзями. Я шукаю співрозмовника-слухача, тоді де, запитаєте. Я заходжу у будь-яку соціальну
    мережу, шукаю собі друзів, починаючи активну переписку. В результаті, я знайшла товаришів, послухала поради, "спав з серця камінь" - я задоволена. Тому перша позитивна ознака соц. мереж - пошук друга-співрозмовника.
  • Наступний випадок створимо так: я студентка будь-якого університета Угорщини. Я давно не бачила своїх батьків, дуже скучила. Хочу
    їх почути, поговорити з ними. Схема та ж: спілкування з рідними за допомогою соц. мереж на далекій відстані. Ось і друга позитивна ознака.
  • Змоделюємо нову ситуацію: мені 25-40 років,  я маю вищу освіту. Однак у мене немає родини, і я шукаю собі другу половинку. У нашій
    місцевості зовсім її немає.  Я знов же реєструюся у певній соц. мережі та починаю шукати кохання. Ось ще позитивна риса соц. мереж.
  • Соціальні мережі часто використовують у цивільно-кримінальному праві, для виявлення правопорушників.

  • Також ми можемо обмінюватися інформацією(музичні файли, кінофільми, фотографії) з іншими особами через соціальні мережі.

Але соціальні мережі мають і недоліки.

  • А ви знаєте, щотаке залежність від соціальних мереж? Це неможливість людиною контролювати плин часу
    під час спілкування у соц. мережах, або сильне  тяжіння особи до віртуального світу за йоговідсутності. Таким особам хочеться порадити навчитися контролювати себе, відрізняючи реальність від фантазії. Це перша негативна ознака.
  • А незахищеність особистих даних – це ще один ризик, пов’язаний з особливостями роботи в мережі.Часто, перебуваючи у соціальній мережі, нам надсилають листи з метою реклами – спам, з намаганням привернути вашу увагу до певної продукції чи
    послуг.
  • Іноді використовують шкідливі програми для автоматичного розсилання листів
    рекламного характеру або навіть безглуздого змісту. Тому  ще ці негативні ознаки притаманні соціальним мережам.
Звичайно, це моя суб'єктивна думка, і ви можете як погоджуватися з нею, так і ні.  Адже кожна думка має право на існування.
 
LenkaДата: Неділя, 21.04.2013, 15:04 | Повідомлення # 19
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Соціальні мережі в житті сучасної людини займають не останнє місце. Погано це чи добре, вирішує кожен сам для себе. Добре, що можна знайти рідних і близьких, з якими давно не спілкувалися, можна знайти однодумців та нових друзів.Погано - комп'ютер та інтернет, зокрема соціальні мережі, ніколи не замінять живого спілкування!
 
ПічкуроваДата: П`ятниця, 26.04.2013, 17:07 | Повідомлення # 20
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Інтернет - у першу чергу, джерело інформації. Соціальні мережі як частина Інтернету - теж. Величезна кількість людей «сидять» у різноманітних соціальних мережах. Інформація - найбільша цінність у наш час, а легкодоступна інформація якраз розміщена в соціальних мережах!

Саме в них люди, не замислюючись, спілкуються, заповнюють свої профілі, діляться фотографіями, особистим відео й добровільно дають багато іншої інформації про себе. Гріх цим не скористатись. І користуються. Соціальні мережі активно використовуються для добування дуже різної інформації. Вони давно перетворились у могутній засіб маркетингу та інформаційної війни.
Але комп*ютер дуже шкідить вашому  здоров*ю. Адже у вас псується зір.
 
ЛуговскаДата: П`ятниця, 26.04.2013, 20:26 | Повідомлення # 21
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
На жаль, соціальні мережі не можуть замінити реального спілкування. Але люди витрачають на них час, який могли б провести з сім'єю або друзями. Людина як би йде від справжнього життя в якийсь вигаданий світ. І найбільше від цієї напасті страждають підлітки. Адже, коли заводиш контакти в соціальній мережі, зовсім не обов'язково розповідати про себе правду. Завжди є можливість кілька прикрасити дійсність, показати себе більш красивим, успішним, крутим. У реальному житті всі ці хитрощі дуже скоро стають помітними і придуманий ореол героя пропадає. А в соціальній мережі можна підтримувати заданий образ мало не нескінченно. Тільки ось одна біда - справжніх друзів в мережі не заведеш. Підліток навіть тольком не знає, з ким він спілкується. Може, всі його друзі теж будують з себе когось, ким насправді не є. Але ж неможливо піти у Інтернет назавжди! Все одно доведеться спілкуватися з реальними людьми. А відповідних навичок у підлітка немає. Адже спілкуванню теж потрібно вчитися. Для цього потрібна практика, а не «віртуальні тренування» в мережі. Мені здається, люди, які звикли до спілкування через Інтернет, в житті дуже самотні. Дружба з реальними людьми дуже сильно відрізняється від електронного листування. І якщо людина не навчиться дружити по-справжньому, він назавжди залишиться один.
 
ЕлизаветаДата: Субота, 27.04.2013, 10:06 | Повідомлення # 22
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
На сьогоднішній день соціальні мережі займають одне із перших місць в житті молоді.Кожен має хача б одну сторінку в соц.мережі і це допомогає їй спілкуватися на різних відстаннях.
Звичайно, це віднімає багато часу і соц. мережа має свої "+" і "-".Соціальні мережі для кожної особи має своє значення: для когось це забава, а для когось можливість поспілкуватися з своїми рідними.
 
VikaДата: Субота, 27.04.2013, 10:09 | Повідомлення # 23
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Спілкування всоціальних мережах Інтернету набуває все більших масштабів. Як не дивно, але можлива
кількість учасників однієї такої мережі може становити населення цілої країни.
Все це пояснюється тим, що на сьогодні звичайне спілкування відходить на другий
план під тиском глобальних і могутніх систем інтернет-комунікацій.
 
KetrinДата: Субота, 27.04.2013, 10:21 | Повідомлення # 24
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
У соцмережах є маса корисного! Вони дозволяють відправляти повідомлення звідусіль, де є Інтернет, викладати фотографії з подорожей, обмінюватися враженнями з друзями та родичами. «ВКонтакте» можна створювати групи по інтересах, викладати інформацію на різні теми, спілкуватися з великою кількістю людей. Я часто кличу друзів скласти мені компанію на скеледромі, в туристичній поїздці або просто сходити на каток у вихідні саме через інтернет. Дзвони я їм по телефону - витратила б багато часу, грошей і, можливо, відвернула б від важливих справ. А так вони прочитають моє повідомлення, коли їм зручно.
 
RadoДата: П`ятниця, 17.05.2013, 15:48 | Повідомлення # 25
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Соц. мережі є дуже популярними сьогодні. Люди проводять в них дуже багато
часу, спілкуючись один з одним. Окрім спілкування вони також можуть
слухати музику та навіть дивитися фільми. Однак вони не помічають як
стають залежними від цього. Я вважаю, що що соц. мережі являються
віртуальним наркотиком, якого людям слід позбавитися аби не покинути
реальне життя. Всього має буде в міру!
 
jay-boyДата: П`ятниця, 17.05.2013, 15:59 | Повідомлення # 26
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Сьогодні соціальні мережі є надзвичайно поширені. Майже кожен має хача б одну
сторінку в соцмережі. Цим засобом комунікації користуються, щоб
спілкуватися на відстані, з людьми, яких ми не маємо змоги бачити в
реальному житті. Але деякі переходять межу і тоді вони цілими днями
пропадають в інтернеті. Для таких людей інтернет стає другим домом. Вони
забувають про реальність, що є вкрай нерозумно. Думаю, соцмережі
потрібні, адже сучасне життя без них. Але не варто забувати про справжнє
життя .
 
uohoДата: П`ятниця, 17.05.2013, 16:01 | Повідомлення # 27
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
я за соціальні мережі. На мою думку в наш час підлітки не можуть обійтися без соціальних мереж. по-перше зручно спілкуватися з друзями, також це може стати корисним в навчанні, наприклад запитати домшню, чи ще щось тому подібне. Ми можем спілкуватися з дузями з іноземних країн. це допомогає знайти багато друзі. але якщо подивитися на це з іншого боку, то соціальні мережі затягують, і підлітки більшу частину життя проводять в інтернеті.
 
AlexandrovaДата: Неділя, 19.05.2013, 12:27 | Повідомлення # 28
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
соціальні мережі, на мою думку, це те, що вже є, тому потрібно сприймати це з розумінням того, чого не забагато того вдосіль cool
 
CatheДата: Четвер, 23.05.2013, 13:47 | Повідомлення # 29
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Соціальні мережі мають свої недоліки та переваги. Одна із головних переваг соціальних мереж є те, що вони так би мовити, долають великі дистанції, поєднуючи особистостей, даючи змогу спілкуватися без перешкод. Але головним із недоліків я вважаю те, що люди дуже часто витрачають забагато вільного часу на соціальні мережі, заміняючи живе спілкування.
 
annygrikoДата: Четвер, 02.04.2015, 09:35 | Повідомлення # 30
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
На мою думку, Інтернет має багато переваг: 
- спілкування;
- інформація;
- багато різних можливостей;
- захоплююче проведення часу;
Проте Інтернет має і недоліки,а саме:
-негативний вплив на здоров*я;
-зменшення рухливості людини;
Тому, варто проводити свій вільний час не тільки користуючись комп*ютером, а й з своїми друзями на чистому повітрі, адже це набагато корисніше.
 
Форум » Test category » Мої сторінки в Інтернеті » Соціальні мережі: за і проти (Форум для учнів)
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: